Luftvägsbesvär? Förkyld? Värk? Hudproblem?

Välkommen till nya Saltbutiken! Vår ambition är att Du skall hitta våra produkter lätt, få uttömmande information och sedan kunna betala smidigt var du än befinner dig! Du hittar produkterna i kategorierna i övre blå fältet! Vi ger möjlighet till bekväma 30 dagars faktura som betalningsalternativ! 

Down in the lower right corner of the page you can switch to English if you prefer! You can also switch to Euro.

OBS! Även för kunder i Finland finns betalsättet faktura! Välj EUR som valuta nere på startsidan och skriv sedan först in Finland i adressuppgifterna så kommer betalsättet faktura upp. Valitse valuuttana EUR tällä sivulla ja kirjoita maa (Finland) ensiksi osoitetiedoissa niin maksutapa lasku (30 pv) näy.

Så här tycker våra kunder

Jag har haft besvär med axlar, nacke och rygg i ca 10 år och redan efter att ha använt Magnesiumolje sprayen ca 2 veckor var min rygg och mina axlar mycket bättre. Jag sprayar ca 10 sprayningar på rygg och mage varje kväll före jag går och lägger mig. Det här är världens bästa hjälp mot spända muskler. Den här produkten kommer jag aldrig mer att vara utan.

Heidi från Finland

Har länge haft problem med psoriasis i hårbotten och mycket klåda. Har nu använt hälsoduchen ett antal gånger och det har hjälpt har blivit så mycket bättre trodde aldrig detta, toppen jag är så nöjd.

Margareta

Vill bara informera om framstegen med hälsoduschen. Efter att i över 50 år prövat allt för min psoriasis (även cellgifter) har jag äntligen hittat något som fungerar. Efter ca 2 månader med duschen syns verkligen skillnaden och klådan är borta. Rekommenderar den till alla jag känner.

Ulla från Laholm

Har använt saltinhalatorn nu i ett år och är helnöjd. Några sommarmånader klarar jag mej utan, men så fort hösten närmar sej börjar jag igen. Känner direkt vilken skillnad. Förut har jag haft lunginflammation två gånger om året, som tär väldigt på kroppen.

Anne-Lie i Åhus