Erfarenheter av DSI-saltinhalatorn och våra andra produkter från våra kunder:

"Ett stort TACK till er och saltpipan!!!!!! Har kronisk bronkit sedan födseln och nu, äntligen, vid 60-års ålder har jag efter några veckors användning av Saltpipan blivit näst intill besvärsfri. Inte behövt använda vare sig Bricanyl eller annan luftvidgande medicin. Slipper det eviga kliandet o svidandet i lungorna o kan numera prata utan att hosta. Kände direkt att det började läka ut. Kan bara skänka er min eviga tacksamhet för att ha fått ett bättre liv o ska verkligen rekommendera till alla jag känner,både inom bekantskapskrets,sjuk- och friskvård. Hoppas ni aldrig slutar sälja denna produkt!!!!!!"

Inga-Lill i Ulricehamn

...

Min hustru har grava problem med sina knän och har stått i begrepp att göra en operation eller injicera något som heter tuppkam. Av en tillfällighet såg jag Er annons i en kvällstidning och tyckte det kunde vara värt att prova. Beställde en flaska MAGNESIUMOLJA som min hustru provat och döm om min förvåning , hon har börjat gå tämligen obehindrat och kan följa med när jag åker och badar hundarna varje dag. Helt fantastiskt utan några riskfyllda och smärtsamma ingrepp. Resultatet efter några veckors behandling är rent ut sagt helt förbluffande. Detta är en innovation i det fördolda.

Bo i Kopparberg

...

Vill bara informera om framstegen med hälsoduschen. Efter att i över 50 år prövat allt för min psoriasis (även cellgifter) har jag äntligen hittat något som fungerar. Efter ca 2 månader med duschen syns verkligen skillnaden och klådan är borta. Rekommenderar den till alla jag känner.

Ulla från Laholm

...

"Jag har mycket god erfarenhet av saltkristallpipan, då min mamma som var svårt sjuk i kronisk bronkit sedan många år idag är helt frisk efter användning av saltpipan. Min son som haft infektionsastma och ofta varit slemmig och hostig använder också saltpipa och mår bättre. Jag rekommenderar verkligen saltpipan till folk jag möter då jag av egen erfarenhet sett så fantastiska resultat, som ett mirakel!”


Lina i Karlskrona

...

”TUSEN TACK för era produkter. Min mor som har grav astma har haft en så mycket bättre vinter och faktiskt lagt undan alla sina andra läkemedel. Det är första vintern på många år som hon inte hostat och hostat av den kalla luften. Saltinhalatorn är toppen! Själv har jag slutat röka och faktiskt använt mig av Saltinhalatorn. I övrigt använder vi salt till munskölj, mineralkur, sårtvätt mm. Återigen... STORT TACK!"

Gun i Grästorp

...


Jag har haft spända axlar och ont i nacke och rygg i ca 10 år och redan efter att ha använt Magnesiumolje sprayen ca 2 veckor var min rygg och mina axlar bra igen. Jag sprayar ca 10 sprayningar på rygg och mage varje kväll före jag går och lägger mig. Det här är världens bästa hjälp mot spända muskler. Den här produkten kommer jag aldrig mer att vara utan.

Heidi från Finland

...

"Ända sedan jag var 13 år har jag haft väldigt mycket allergier mot en väldig massa mat och alla sorters pollen. Har nu använt saltpipan i ca 7 månader, och jag är förbluffad! Min matallergi är oförändrad men något har hänt med min pollenallergi! I år har vi härnere haft mycket höga halter av pollen, och för mig innebär det massor med ögondroppar och nässpray, ja i vanliga fall alltså! Men i år har jag kanske använt 7 engångspipetter till mina ögon, och i stort sett ingen nässpray. Ingen klåda i ögonen och inte alla dessa hundratals nysningar. Helt fantastiskt. Har inte haft någon bihålsinflammation heller, som jag alltid får annars. Hur kan det vara möjligt?"


Britt-Marie i Skåne

...

”Efter att ha dragits med bronkit, KOL och lunginflammationer och mått förfärligt dåligt då jag inte orkade något, har saltpipan efter endast 4 dagars användning gjort så att jag har slutat hosta så förfärligt och det märks att bronkerna blivit bra mycket bättre då jag nu också orkar mera. Dessutom spar jag pengar och biverkningarna utav mina mediciner. Jag är oerhört tacksam för att grannen min hörde talas om saltpipan och tyckte att jag skulle prova den. Henne skall jag tacka så mycket med blomster. Jag kan verkligen rekommendera saltkristallpipan. Kan bara säga PRISA SALTPIPAN!!"

Angelika i Grängesberg

...


”Har använt saltinhalatorn nu i ett år och är helnöjd. Några sommarmånader klarar jag mej utan, men så fort hösten närmar sej börjar jag igen. Känner direkt vilken skillnad. Förut har jag haft lunginflammation två gånger om året, som tär väldigt på kroppen.

Anne-Lie i Åhus

...


"Jag har blivit lugnare av den. Kan hosta upp slemmet som är väldigt segt. Orken börjar komma tillbaka. Kan utföra sysslor mer och mer. Slutat röka. Mycket bra. Rekommenderar alla att prova saltkristallpipan!"


Ann-Mari i Kalmar

...


”Min mamma har använt pipan i ca 1 månad och har märkt en klar förbättring. Kan lättare hosta upp och känner sig friskare. Hon har haft KOL i 15 år och blir stadigt sämre. Hon har tidigare i höst inte klarat av att gå längre än 20 meter innan hon behövt stanna och pusta ut. Senaste veckan gick hon en runda på 1 km och stannade endast 2 gånger på den sträckan för att pusta ut. Otroligt!”

Marie i Östersund

...

”Har inte haft någon lunginflammation på ett år nu med min saltpipa. Annars brukar jag ha minst 2 st/år”

Lillemor i Saltsjöö-Boo

...

"Jag är fortfarande mycket mycket nöjd med saltpipan! Den hjälper mig varje dag inte minst nu då jag blev förkyld i lördags. Jag är helnöjd och tycker att det är ett litet mirakel. Vilken tur att ni finns, tack för det!"Eva i Hässleholm